21 Ocak 2019 Pazartesi

Kuşburnu Sirkesi

C vitamini doğada en çok kuşburnu (Rosa canina) meyvesinde bulunur. C vitamini de bağışıklı sistemni güçlendiren vitaminlerin başında gelir. Fakat C vitamini ısıdan etkilenir ve bozulur. Yani ısıtılarak yapılan kuşburnulu yiyecekler ve içeceklerdeki c vitamini yok olur.
Isıl işlem görmeden elde edilen bu ürünümüzdeki dost bakteriler,  C vitamini ve elma sirkesinin tüm doğal hali korunmuş olur. C vitamini bağışıklık sistemi için en güçlü vitamindir. Hergün içilmesi halinde büyük yararları olduğunu göreceksiniz.

Kuşburnu sirkesi (doğal elma sirkeli)

1. Bakteri, mantar, virüs bloke edicidir.
2. Kansere karşı koruyucudur.
3. Bağırsakta emilimi kolaylaştırır.
4. Mikropların yutulmasını(fagositoz) artırır.
5. Hemoroide iyi gelir.
6. Enfeksiyonlarla mücadele eden maddelerin oluşumunu hızlandırır.
7. Enfeksiyon hastalıkları için(nezle, grip, faranjit, larenjit, bademcik iltihabı vb.)

Her bir saat ara ile kahve fincanını yarısı kuşburnu sirkesi diğer yarısı su eklenir ve şişe bitinceye kadar bu işlem devam edilirse bir günde iyileşme görülür. Çocuklar için bu karışıma az miktarda bal pekmez eklenebilir. 
Alıntı: Prof Dr. Ahmet AYDIN

Fiyat: 25 TL   hacim:500cc   cam şişe

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder